Naamsveranderingen voor Top en KCC

Gepubliceerd op 12 juli 2020 om 23:22

Vandaag werd bekend dat Top uit Sassenheim vanaf nu de naam Top/Litta zal dragen. Eerder maakte KCC ook al een nieuwe naamsponsor bekend. Zij zullen komend seizoen de naam KCC/CK Kozijnen hanteren.

We waren inmiddels alweer een tijdje gewend aan de naam Top/SolarCompleet. De afgelopen drie seizoenen droeg de topclub uit Sassenheim de naam van het bedrijf dat duurzame energie oplossingen aanbiedt. Vanaf het komende seizoen wordt het dus Top/Litta. Litta is een nieuw bedrijf en heeft als doelstelling gemakkelijke, duurzame en veilige fietsverlichting te maken. Het bedrijf tekende een twee-jarig contract met de vijfvoudig landskampioen.

Vanuit Capelle kwam al eerder bericht over een naamsverandering. Eentje waar de commentatoren even op zullen moeten oefenen. CK kozijnen, een sponsor die al langer verbonden was aan KCC, is vanaf komend seizoen de naamsponsor. Daarmee krijgen zij de naam KCC/CK Kozijnen. Zo heeft KCC, na een jaar zonder naamsponsor, nu ongetwijfeld weer een verhoging van de sponsorinkomsten.

Foto: Gertrude de Vries Korfbalfoto.nl«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.