Nog een versterking voor Blauw-Wit

Gepubliceerd op 24 juni 2020 om 00:01

Wederom een oude bekende die de selectie van AKC Blauw-Wit komt versterken. Ex-international Sophie Hansen sluit weer aan bij de selectie. 

Sophie Hansen-Willemsen speelde eerder acht seizoenen voor de Amsterdammers. Zeker in haar laatste seizoenen hoorde zij bij de top van Nederland en speelde zij ook voor TeamNL tijdens het EK van 2016. Kort daarna werd zij zwanger van haar eerste kind en besloot ze te stoppen met korfbal op het hoogste niveau. Hansen kwam in de Korfbal League tot nu toe tot 219 doelpunten in 124 wedstrijden.  Ze speelde tussendoor nog wel bij ROHDA waar ze toen haar man in de technische staf tegen kwam. Na inmiddels een tweede kind is Sophie Hansen nu helemaal klaar om nog voor korfbal op het hoogste niveau te gaan. 

De keuze om dit voor Blauw-Wit te doen was voor haar een logische. Op de site van Blauw-Wit zegt zij: 'Blauw-Wit voelt nog steeds aan als ‘mijn club’ en ik zie ernaar uit om samen met vrienden te mogen spelen' Met de eerder gemelde komst van Momo Stavenuiter en nu dus ook de terugkeer van Hansen krijgt de club uit Amsterdam een flinke kwaliteitsinjectie. Daarmee hopen ze de weg omhoog weer in te zetten, nadat ze afgelopen seizoen tegen degradatie moesten vechten.

Benieuwd naar alle wijzigingen in de selecties van de Korfbal League? Kijk op onze transferoverzicht pagina!

Foto: Marco Spelten Korfbalfoto.nl«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.