UPDATE: Diana van der Vorst komt terug op haar beslissing

Gepubliceerd op 24 juni 2020 om 21:00

Nadat LDODK/Rinsma Modeplein eerder bekend maakte dat Diana van der Vorst zou stoppen bij de selectie, verschijnen er vandaag berichten die er op duiden dat zij terug is gekomen op deze beslissing. Niels van Marle, Freelance sportjournalist bij Leeuwarder Courant en Redacteur bij Dagblad van het Noorden, zegt dit op Twitter.

Op 12 maart van dit jaar kwam het bericht dat van der Vorst wegens aanhoudende fysieke klachten had besloten om aan het einde van het seizoen te stoppen met korfbal op het hoogste niveau. Later kwamen de berichten dat ook Marjolijn Kroon en Lieneke Pries de club uit Gorredijk zouden verlaten.  Het lijkt er nu dus op dat met deze nieuwe keuze van van der Vorst, het probleem voor LDODK in ieder geval iets kleiner is geworden.

Update 24 juni

De site van LDODK/Rinsma modeplein maakt nu ook melding van het bovenstaande. Duidelijk is nu dat van der Vorst er voor kiest om nog één seizoen door te gaan. Het plotseling afscheid tijdens de corona periode voelde voor haar niet goed. Ze zegt daarover: 'Het werd zo gek afgebroken. Het voelde alsof ik door de achterdeur wegsloop, terwijl korfbal zo lang op nummer één heeft gestaan'. In overleg met de technische staf is er besloten dat zij alleen in de zaal aansluit en dan ook de maandagtraining zelf zal invullen met krachttrainen. Op deze manier zag van der Vorst het helemaal zitten om nog één seizoen er aan vast te plakken.

Bron: Twitter

Foto: Gertrude de Vries Korfbalfoto.nl«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.