Ben Crum aan de slag bij DeetosSnel

Gepubliceerd op 22 januari 2020 om 16:31

DeetosSnel heeft een nieuwe hoofdtrainer gevonden. Ben Crum gaat per direct aan de slag bij de hoofdklasser uit Dordrecht. Hij vult het gat op dat vorige week was ontstaan nadat Patrick Muurling en Niels Mastijn er mee stopten.

Afgelopen week kwam het nieuws dat DeetosSnel in goed overleg met de coaches had besloten om uit elkaar te gaan. Na de degradatie uit de Korfbal League afgelopen seizoen, vielen de resultaten tegen. Na zes speelrondes in de Hoofdklasse B waren er slechts vier punten gesprokkeld, met een gedeelde zesde plek als gevolg.

Vandaag werd dus bekend dat er met het aanstellen van Crum een snelle vervanger is gevonden. Ben Crum is alom bekend door zijn inbreng in de nationale en internationale korfbalontwikkeling. Maar ook als coach is hij zeer succesvol geweest bij meerdere clubs.  Tussen 1998 en 2002 was Crum al eerder actief bij DeetosSnel. Met de Dordtse ploeg haalde hij toen de veldtitel binnen.

Nu is het aan Crum om de jonge ploeg weer op de rit te krijgen. De play-offs lijken inmiddels uit beeld, maar je weet het maar nooit. Bij DeetosSnel geven ze aan dat Ben Crum in ieder geval tot het eind van het seizoen zal aanblijven.

Foto: Marco Spelten Korfbalfoto.nl«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.