Zomerse versterking KV Tempo stapt na half jaar al op

Gepubliceerd op 15 november 2019 om 23:24

Nadat Robin van der Vliet deze zomer over kwam van SDO Kamerink besluit zij nu, na nog geen half jaar, om over te stappen naar Dalto/Klaverblad verzekeringen.

In de veldcompetitie pakte van der Vliet nog regelmatig haar wedstrijden mee bij de hoofdmacht van de club uit Alphen aan den Rijn. Tijdens de eerste Korfbal League wedstrijd van Tempo kwam zij echter niet in het veld. Omdat zij ook bij het tweede geen minuten maakte was er nog de mogelijkheid om over te stappen. Zij kiest er nu dus voor om bij Dalto te gaan spelen. Deze beslissing is natuurlijk erg opvallend maar de speelster geeft het gebrek aan speeltijd in de eerste Korfbal League wedstrijd niet als reden.  Zij heeft bij de selectie van Tempo  aangegeven dat de klik simpelweg ontbreekt. 

Voor Tempo is het natuurlijk uitermate vervelend dat één van de weinige aanwinsten nu al weer vertrekt. Zeker omdat zij mee leek te komen met het niveau van het eerste. Het is te hopen voor van der Vliet dat ze bij Dalto/Klaverblad verzekeringen wel vindt wat ze zoekt.

Bron: kvtempo.nl

Foto: Marco Spelten Korfbalfoto.nl«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.