Mick Snel: 'Voor onze verdediging een 2'

Gepubliceerd op 13 november 2019 om 22:11

Op de website van Top/SolarCompleet blikt Mick snel terug op de wedstrijd van dit weekend, uit bij KZ/Thermo4U (28-28). De sfeer en spanning waren prima in orde. Dit geeft hij dan ook een cijfer 9. Aanvallend ging het ook wel aardig, hij geeft een 7. Op de verdediging van zijn team is hij kritisch, hij geeft hiervoor slechts een 2.

Snel spreek van een verloren punt. Hij vond Top de bovenliggende partij. Het slechte verdedigende werk zorgde er echter voor dat KZ bij kon blijven. Dit zorgde er bovendien voor dat er meer druk kwam te liggen op de aanval. Zelf leek hij daar overigens geen last van te hebben, getuige zijn 13 doelpunten. Het mooiste doelpunt was volgens hem de one-hander van Barbara Brouwer.

Over de sfeer in de hal is Snel zeer positief. Hij complimenteert daarbij de thuisploeg: 'De zaal bij KZ is groot maar hij zat behoorlijk vol. Dat heeft de club daar goed op orde.' Doordat er ook veel supporters mee waren gekomen vanuit Sassenheim was het zeer levendig in de hal. Voor Snel dé reden waarom je bij de wedstrijd had moeten zijn.

Hij noemt Anna Kriek en Marjolein Schenk als meest opvallende speelsters. Samen maken zij elf doelpunten, toch meer dan je op basis van vorig seizoen van ze zou verwachten. Bovendien scoorde Kriek in de uiterste slotfase de gelijkmaker.

Op de nieuwe spelregels heeft hij weinig kritiek. 'Die hadden gisteren niet te veel invloed' aldus Snel. Wel vond hij dat er situaties waren waarin de groene kaart gegeven had kunnen worden.

Volgende week mag Top thuis aantreden tegen DVO/Accountor. Aanvallend zal Mick Snel er graag weer 13 willen maken. Laten we hopen voor hem en voor Top dat de verdediging dan wel een voldoende haalt. Dat zal nodig zijn tegen het met scherp schietende DVO.

Bron: kvtop.nl

Foto: Gertrude de Vries Korfbalfoto.nl