Ard Korporaal: 'We hadden er wel heel graag een hele goede heer bij willen hebben'

Gepubliceerd op 3 november 2019 om 15:49

Fortuna/Delta logistiek is er deze zomer niet in geslaagd om de gewenste versterking binnen te halen. Ard Korporaal bevestigt dat er contact is geweest met Tim Flokstra. Hij koos uiteindelijk voor Top/Solarcompleet.

Al enige tijd voor het einde van de Korfbal League 2018/2019 werd bekend dat Marcel Segaar zou gaan stoppen. Iets verrassender was het vertrek van Tim Heemskerk. Na één jaar weer terug op het hoogste niveau, was het toch niet geworden waar hij op gehoopt had.

Afgelopen seizoen speelde Fortuna natuurlijk met zes heren, en blijven er nog vier basiswaardige heren over. Toch geeft Ard Korporaal in een interview op de Fortuna livestream aan hij nog graag versterking hadden willen krijgen. Vanuit de Junioren kwam Viktor Entken over en Jaap de Boer kwam over van Noordenveld. Maar Korporaal had graag een 'hele goede heer' willen aantrekken.

Tim Flokstra wordt genoemd als één van de spelers waar contact mee is geweest. Flokstra gaf aan het einde van het seizoen aan dat hij zou stoppen bij LDODK/Rinsma Modeplein. Op dat moment wist hij nog niet waar hij naar toe zou gaan. Later wordt bekend dat hij voor Top/SolarCompleet kiest, waar ook zijn vriendin Roos Verheugt speelt. Fortuna haalt zodoende niet de gewenste versterking binnen en zij zullen dus moeten gaan kijken hoe ze het intern op gaan lossen.

Bron: Livestream Fortuna/Delta logistiek

Foto: Gertrude de Vries Korfbalfoto.nl


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.