Goed nieuws voor KZ/Thermo4U

Gepubliceerd op 14 oktober 2019 om 14:05

Op de website van KZ/Thermo4U is vandaag bekend gemaakt dat Joost Hofman toch weer gaat korfballen. Ook oude bekende Stef Meijns sluit weer aan bij de (voorlopige) selectie.

In april van dit jaar had Joost Hofman nog een verrassende mededeling voor zijn club. Hij ging stoppen met korfbal. 'Ik doe het nu al zo lang op een intensieve manier en wil wel eens kijken wat er nog meer is in de wereld’ was zijn motivering.

Nu blijkt dat hij daar een aantal maanden de tijd voor genomen heeft en ervoor kiest om weer vol voor het korfballen te gaan. Goede afspraken met zijn nieuwe werkgever hebben ervoor gezorgd dat hij weer tijd heeft voor korfbal.

Joost Hofman was de afgelopen jaren basisspeler bij KZ/Themo4U. Met zijn ervaring, 97 wedstrijden in zeven seizoenen Korfbal League, kan hij nog altijd een belangrijke schakel zijn voor KZ/Thermo4U. Zeker in de korfzone heeft hij zijn waarde wel bewezen met al 1212 rebounds.

Ook Stef Meijns gaat weer proberen een plek bij de selectie te bemachtigen. Hoewel hij nooit echt onomstreden basisspeler is geweest heeft hij toch al in 5 seizoenen 51 wedstrijden gespeeld in de Korfbal League. Hij heeft het hele afgelopen seizoen een sabbatical genomen.  In het seizoen 2019/2020 is hij weer gestart, eerst als algemeen reserve, en nu dus weer vol voor de selectie.
KZ/Thermo4U laat weten dat de beide heren, samen met de al 10 aanwezige heren, moeten gaan uitmaken wie er in de selectie voor het komende Korfbal League seizoen kunnen plaats nemen.