Programma Korfbal League online

Gepubliceerd op 13 oktober 2019 om 18:08

Het programma voor de Cashback World Korfbal League 2019/2020 is gepubliceerd op Korfbal.nl. De beste korfbal competitie van de wereld start traditie getrouw met een herhaling van de afgelopen Korfbal League finale op vrijdagavond 8 november.

Het startschot van het nieuwe Korfbal League seizoen wordt gegeven in Delft, als Landskampioen Fortuna/Delta logistiek het opneemt tegen verliezend finalist PKC/SWKgroep. Zoals we inmiddels een aantal jaren gewend zijn wordt deze eerste wedstrijd op vrijdagavond gespeeld, dit keer om 20.30 uur.

Debutant Groen-Geel of, zoals we nu moeten zeggen GG/IJskoud de beste, begint met een uitwedstrijd tegen Dos'46. De andere debutant, Tempo, mag thuis starten met een wedstrijd tegen LDODK/Rinsma modeplein.

De laatste twee wedstrijden zijn: DVO/Accountor tegen Blauw-Wit en tenslotte KZ/Thermo4u tegen Top/SolarCompleet. Al deze wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 9 november om 20.00 uur.

Kijk voor het volledige programma van de Cashback World Korfbal League hier.

Bron: Korfbal.nl

Foto: Peter Bezemer, korfbalfoto.nl

WS
een jaar geleden