FKS oefen toernooi in nieuw jasje

Gepubliceerd op 10 oktober 2019 om 14:45

Het Fortuna Korfbal Spektakel. Voor de kenners inmiddels een bekend oefentoernooi voorafgaand aan de Korfbal League, heeft dit seizoen een make-over gekregen. De nieuwe naam: het Theo Korporaal Korfbal Spektakel.

Elk jaar organiseert Fortuna/Delta logistiek een oefen toernooi voor de start van de Korfbal League, het Fortuna Korfbal Spektakel, of kortweg FKS toernooi. Dit jaar heeft Fortuna/Delta logistiek de handen ineen geslagen met Top/SolarCompleet. Samen hebben zij het toernooi uitgebreid van 4 wedstrijden naar 8 wedstrijden.

Het toernooi is nu verspreid over 2 weekenden. Op zaterdag 26 oktober spelen de reserve teams en hoofdmachten de halve finales in Sassenheim. Het weekend erna, op 1 en 2 november, worden de (kleine) finales gespeeld in de hal van Fortuna/Delta Logistiek.

Vanwege de band die de onlangs overleden Theo Korperaal had met beide verenigingen is ervoor gekozen om het toernooi vanaf dit jaar de naam Theo Korporaal Korfbal Spektakel mee te geven. Een fantastisch eerbetoon aan dit icoon voor de korfbal sport.

Naast uiteraard Fortuna/Delta Logistiek en Top/SolarCompleet, zullen ook DVO/Accountor en Blauw-Wit uit Amsterdam deel nemen aan het toernooi. Alle wedstrijden zullen worden uitgezonden via de livestream en uiteraard kan je deze dan op Korfbal-Kijken.nl terug vinden.